Hyttedrømmen på fjellet

Autobolig, Norgeshus og en hemmelig lidenskap for Barbie Girl

Snart sommerferie! 

Vi er i midten av juni og jeg er veldig klar for noen uker med familie og avslappning.
Valgene for hva man skal gjøre, og hvor man skal dra er mange, og jeg tar meg selv i å dagdrømme litt. 
Jeg lener meg tilbake i kontorstolen, lukker øynene, og drar på fjellet…

Hytten min er tradisjonell. Litt rustikk og på ingen måte overdådig.
Jeg liker det jordnære, samtidig som at det skal være praktisk for hele familien. 

Modellen Eggedal hos Norgeshus møter våre krav, og ville passet perfekt på tomten jeg har sett meg ut.Innvendig, skjult for det blotte øyet, er hytten min smart som få, og utrustet med premiumpakken fra Autobolig. 

Rundt meg er det grønt så langt øyet kan se. Fire par tursko som står til tørk i sola, og barnelatter rundt bålpanna hvor vi steker litt pølser til lunch.
Fars biff ligger på grillen og godgjør seg. Bålpanna funker greit den også altså, men med steketermometeret fra Autobolig, slipper jeg å reise meg fra godstolen i solveggen. Barna synes det er stas å få følge med pølsene, far vil lene seg tilbake å nyte sola. 

Konemor står på kjøkkenet og danser lett til musikken som spiller over høyttalerne. Jeg er glad jeg fikk installert et par ute på plattingen her også. Det setter skikkelig stemning.
Men det hadde gjort seg med noe annet enn Celine Dion i grunn.
Jeg tar opp appen, hopper over til min spilleliste og skrur opp volumet.
BarbieGirl dundrer ut av høyttalerne og konemor kommer løpende ut, og skrattler! 

Klokken er 14, og solen står fortsatt høyt på himmelen og varmer godt. 

Solskjermingen reagerer lynraskt, og skjermer der det trengs. Så slipper vi å komme inn til en kokende varm hytte i kveld. Autoboligs system er ferdiginnstilt på 22 grader, så hele hytten min samhandler for at alt skal ligge til rette for oss når vi skal inn for dagen. 


Heeeeenning!!
Det ropes fra naborommet, og jeg trekkes tilbake til hverdagen. 

En dag, kjære Eggedal… 

Drømmer du deg vekk du også? 
Besøk gjerne hyttevelgeren hos Norgeshus for å finne din hyttedrøm: 

https://norgeshus.no/no/bygge+hytte?page=4

Så finner du oversikt over våre pakker og innhold, på vår prisguide: 

https://www.autobolig.no/hva-koster-et-smarthus


Henning, 

Autobolig


Hyttedrømmen på fjellet
Autobolig AS, Lena Berg-Jensen 13. juni 2022
Del i sosiale medier
Arkiv
Falkenborgveien 36
Et fremtidsrettet kontor- og handelsbygg