Strategisk samarbeid med Norgeshus

Alle Norgeshus' boliger og hytter skal tilbys som Autoboliger

En milepæl for Autobolig

Autobolig inngår samarbeid med den nasjonale boligprodusenten Norgeshus. Dette er en milepæl for oss, og ikke minst noe som vil komme boligkjøpere til gode.

Interessen for smarthus har skutt i været siden vi startet i 2014, og Norgeshus forteller at de har valgt oss som partner – nettopp fordi vi er faglig ledende innen dette området.

Fv: Benn Asgeir Båtvik, Henning Herfjord, Dag Runar Båtvik

For å gjøre det enkelt for fremtidens huskjøpere å få tilgang på de beste smarthusløsningene over hele landet, har vi inngått et samarbeid med Norgeshus.

Vi har store forventninger til samarbeidet, og ser frem til å videreutvikle løsningene i samarbeid med fagmiljøene i Norgeshus.

Norgeshus skal tilby Autobolig i alle sine boliger og hytter.

– Vi står midt i en spennende tid innen boligbygging, hvor ny teknologi og bærekraft er førende. Vår ambisjon er å knytte oss til de sterkeste fagmiljøene og tilby de beste produktene til våre boligkunder.

- At våre forhandlere får tilgang på denne ekspertisen blir viktig i fremtidens boligsalg, sier Benn Asgeir Båtvik,  markedsdirektør i Norgeshus.


Kontaktinformasjon, presse:
Henning Herfjord
+47 940 99 559

Strategisk samarbeid med Norgeshus
Autobolig AS, Henning Herfjord 25. oktober 2021
Del i sosiale medier
Arkiv
Planlegge ny bolig
Hva må du tenkte på når du skal planlegge ny bolig?Eller rettere sagt; vet du hva som er mulig i en moderne bolig i dag?