Brukeropplevelse i et smarthus

Er du lei av «kveldsrunden» rundt i huset for å slukke alle lysene? Eller får du en dårlig følelse av litt for enkle løsninger for smarthussystemer og ønsker en trygg, gjennomprøvd og elegant brukeropplevelse?
Funksjoner og brukeropplevelse

Et smarthus kan bestå av svært mange funksjoner som gir nettopp en bedre brukeropplevelse. De fleste assosierer først funksjonene i et smarthus med app-styring av lys. Andre tenker på masterfunksjoner eller -brytere som kan slukke lyset i hele boligen fra ett sted, eller et varmestyringssystem som sparer energi.

For oss betyr funksjonaliteten i et smarthus funksjoner som er godt sammensatt, helt integrert og som er velprøvde og driftssikre. Det finnes mange dårlige smarthusdesign og – løsninger, og disse er slitsomme å forholde seg til i hverdagen. Et smarthus skal forenkle hverdagen, ikke gjøre den vanskeligere.

Vi har laget en oversikt over de vanligste funksjonene og temaene vi leverer og møter i det Norske markedet. Hvert av temaene under har en link til mer informasjon om det du ønsker å vite mer om.

Funksjoner i appen gir full kontroll over smarthusets brukeropplevelse

Lysstyring

I en Autobolig styres alle lys på en smart måte. Enten du har tradisjonelle lamper eller velger moderne belysning som LED-striper og downlights med fullt fargespekter. Dette gir funksjoner som gir en helt ny brukeropplevelse av lyssettingen i boligen.Les mer »

Sikkerhet og alarm

Sikkerhet og alarm funksjoner fra Autobolig As. Brann- og innbruddsvarsling er noe vi og våre systemer er eksperter på. Et smarthus fra Autobolig består av mange sensorer av forskjellige slag…Les mer »

Lyd og bilde

Få den beste lyd og bilde opplevelsen med smarthus fra oss. Høyttalere innebygd i vegger og tak er både pent å se på og låter bra.Les mer »

Adgangskontroll

Lei av nøkler og dørselgere? Med adgangskontroll og video-intercom kan du selv velge hvem du åpner døren for når noen har ringt på. Du kan også svært enkelt gi gjester midlertidig tilgang til boligen. For eksempel kan du generere en engangskode til håndverkeren eller en tidsbegrenset kode for vaskehjelpen.Les mer »

Klima og ventilasjon

Klima og ventilasjon er sentral funksjonalitet i et smarthus, og en selvfølge at blir styrt i en Autobolig. Vi sørger for at alle systemer i huset samarbeider slik at klimaet blir best mulig.Les mer »

Solskjerming

Flere og flere ønsker egen solskjerming. Den skal selvfølgelig integreres med resten av huset! Hvor godt er det ikke hvis du har mulighet til å stenge solen ute, enten du skal se på tv…Les mer »

Smart energiflyt

I disse dager er det stort fokus på fornybar energi. Spesielt solenergi. For å utnytte dette på en god måte sier alle leverandører at man trenger et automasjonssystem bak.Les mer »

App og funksjonalitet

Et smarthus tar hånd om svært mange oppgaver for deg i det daglige – helt uten at du bør løfte en finger. Appstyring gir deg allikevel full kontroll over hele huset når du ønsker det.Les mer »
Spør oss om funksjoner i et smarthus
Lei av å lese, men vil heller snakke med en ekspert? Fyll ut skjemaet og vi tar kontakt med deg.