Adgangskontroll

Slipp styret med nøkler

Kodepanel, nøkkelbrikker og app er forskjellige metoder for adgangskontroll som du kan bruke for enkelt å låse deg inn døra. Med denne funksjonen slipper du alt styret med nøkler. Er det mange som bor i huset, og det stadig er noen som kommer og går, vil denne løsningen passe fint for dere. Familien slipper å styre med nøkler, og du trenger ikke være engstelig for at barna har husket å ta med seg nøklene når de løp til skolen før du dro. Med en kode eller chip vil de alltid ha muligheten til å komme inn. Er du usikker på om du husket å låse døra når du dro? Med adgangskontroll fra Autobolig kan du enkelt sjekke om du låste døra eller slo på alarmen ved å sjekke appen fra Autobolig på telefonen din. Hadde du glemt både alarmen og låsen når du dro kan du enkelt slå på/ låse ved hjelp av appen. Kommer håndverkeren når du ikke er hjemme? Da generer du en enkelt en engangskode appen.

Adgangskontroll - Sikkerhet i et smarthus fra Autobolig

Intercom

Med Intercom fra Autobolig har du tilgang til de som ringer på døra hjemme hos deg. Når det ringer på døra kan du snakke med personen direkte, uansett hvor i verden du måtte befinne deg. Er det venner eller familie som kommer på besøk, eller er det posten som kommer med en pakke til deg? Med Intercomen ringer de på døra, og du kan velge om du vil snakke med personen eller du kan ignorere dem. Har du telefonen oppe og appen er åpen vil et bilde dukke opp. Du kan dermed se hvem det er som ringer på. Er telefonen din lukket og i veska vil en ringe service gi deg et varsel at noen har ringt på døra. Når du ser hvem det er som har ringt på har du muligheten til å åpne døra og slippe de inn.

Barna hjemme alene

Barna i huset kan ha sine egne nøkkelbrikker og koder. Er barna de første som kommer hjem kan denne funksjonen fra Autobolig være kjekk å ha. Med egne nøkkelkort og koder på barna kan funksjonaliteten i huset begrenses og du kan få en push-notifikasjon om at barna har kommet hjem. Det kan gi en ekstra trygghet til deg som forelder. Med denne funksjonen kan for eksempel komfyren bli umulig å slå på for barna.

«Borte-modus»

Med adgangskontroll fra Autobolig settes huset ditt i et «borte-modus» når du forlater boligen. Når du låser døra settes denne funksjonen i gang og strømsparing bli aktivert, innbruddsalarmen settes på og tilstedeværelsessimuleringen blir aktivert. Denne funksjonen vil enkelt bli aktivert med trippelklikk på bryteren i gangen eller ved hjelp av appen.

Spørsmål om adgangskontroll eller generelt om Autobolig? Ta kontakt da vel!