Autobolig

Klima og ventilasjon
You are here:

Klima og ventilasjon

Klima og ventilasjon er et sentralt element i et smarthus, og en selvfølge at blir styrt i en Autobolig. Vi sørger for at alle systemer i huset samarbeider slik at klimaet blir best mulig. Hvis ikke ventilasjonsanlegg, gulvvarme, panelovner, solskjerming osv jobber sammen vil du bruke både mye unødig energi og slite med dårlig klima. Mange klager over tette og varme hus når de setter opp nybygg i dag. Mye av grunnen til det er dårlig kontroll på klima og ventilasjon.

Temperaturen i alle rom kan selvfølgelig kontrolleres fra smarttelefon uansett fra hvor i verden du måtte befinne deg. Og vi har en av markedets beste romkontrollere (termostater) som lærer seg rommets karakteristikk og sørger for perfekt dag og nattsenking.

Vi kan også rådgi deg i forhold til hva slags oppvarming du ønsker å benytte til din bolig. Her er det mange muligheter, og de fleste selgere ønsker naturlig nok å selge sitt produkt. Her er vi helt uavhengige og kan fortelle deg mye om de forskjellige fordelene og bakdelene som følger med ulike typer oppvarming.

klima og ventilasjon - app for styring av ventilasjon og klima i smarthus
Spørsmål om klimakontroll eller generelt om Autobolig? Ta kontakt da vel!