Autobolig As

Lyd og bilde
You are here:

Lyd og bilde

Integrert system med Lyd og bilde

Få den beste lyd og bilde opplevelsen med smarthus fra oss. Høyttalere innebygd i vegger og tak er både pent å se på og låter bra. Ikke bør det være dyrere enn et vanlig stereoanlegg heller. Våre systemer kan gi deg musikk i alle rom du måtte ønske. Da kan du spille favorittmusikken din akkurat der du vil. Samtidig i alle rom, eller enkeltvis. Helt opp til deg.

Dette systemet er jo selvsagt også koblet opp til resten av smarthuset og dermed kan du bruke lydsystemet både som innbruddsalarm og vekkerklokke. Det kan gi deg beskjeder om du feks. har glemt å lukke takvinduet hvis det blir regn, eller rett og slett fortelle deg hvor det brenner hvis du våkner en natt av at brannalarmen er utløst.

I en Autobolig kan vi plassere alle TV-bokser i teknisk rom og på den måten slipper du alt rot med kabler og bokser i stua. Når høyttalerne er montert i veggen gir dette et flott, eksklusivt og stilrent uttrykk.

Vi leverer også HDMI-matriser og avansert teknisk utstyr for dedikerte lyd & bilde-entusiaster. Ikke nøl med å gi oss en utfordring!

Uansett kunnskapsnivå og interesse.Vi sørger for å gjøre din bolig klar for framtiden, og ikke minst sørger for at dagens krav er løst på en skikkelig måte.

Vi kan lyd og bilde for smarthus løsninger.

Du kan også lese litt mer om hvordan integrerte lydsystem løsninger fungerer med ledninger og hvordan oppsettet er på Loxone sine hjemmesider her

Lyd og bilde i smarthus - TV i stue med høyttalere
Spørsmål om lyd, bilde eller generelt om Autobolig? Ta kontakt da vel!