Lysautomasjon

I en Autobolig er samtlige lyspunkt koblet direkte til tavla eller sikringsskapet om du vil. Alle dimmere og elektriske brytere er dermed plassert i brannhemmende sikringsskap. Man kan fortsatt ha knapper på veggen, men disse gir bare beskjeder til systemet. I en Autobolig er det bevegelsessensorer som slår på lyset når du går inn i et rom. Brytere eller app bruker du kun hvis du ønsker en annen scene eller belysning enn det som er førstevalget.

Alle ordinære lyspunkter kan styres helt separat eller kobles sammen i lyssoner. Dette er jo naturlig med feks downlights. På den måten kan feks alle lysene i huset slås av når du går og legger deg eller drar på jobb. For ikke å snakke om fra smarttelefonen. Alt dette kan du tilpasse helt selv fra appen i etterkant.

LED-striper med muligheter for farge kan være svært stemningsfullt og er et glimrende tilskudd til forskjellige scenarioer i lyskontrolleringen. I feks kjøkkeninredning eller sengesokkel gir dette et veldig eksklusivt utrykk uten at prisen er spesielt høy. Vi er eksperter på området og leverer LED-striper av svært god kvalitet

styring av lysautomasjon - lys i smarthus - Hva er det smarthus

Få et uforpliktende tilbud

Ta kontakt så avtaler vi tid.