Autobolig

Smart energiflyt
You are here:

Smart energiflyt

 Smart energiflyt fra Autobolig As. I disse dager er det stort fokus på fornybar energi. Spesielt solenergi. For å utnytte dette på en god måte sier alle leverandører at man trenger en automasjonssystem bak. Det hjelper ikke med taket fullt av solcellepaneler hvis man ikke får utnyttet energien når den er der. Vi er eksperter på styring av energiflyt og kan sørge for at energiforbruket ditt tilpasses solens bane uten at du tenker nevneverdig over det. Smart, miljøvennlig og hyggelig for lommeboken.

Vi leverer også energimålere for både strøm og vann. Disse kan du bruke til å følge med på og tilpasse energiforbruket ditt, eller kanskje du trenger underlag for fakturering i en leilighet. Da er disse systemene optimale.

Fremtiden kommer også stadig nærmere, og ord som AMS-målere, differensierte strømpriser og smart energi er noe vi stadig oftere hører om. I et smarthus fra Autobolig blir alt lagt til rette for disse nye systemene og ordningene som kommer, slik at du er lengst fremme og kan utnytte de nye ordningene når de kommer.

Forvirret? Da tar vi gjerne en prat for å forklare hvordan dette henger sammen!

Smart energiflyt - Hånd med solcelle, trær og vindmølle
Lurer du på noe om energistyring og effektbalansering? Ta kontakt da vel!