Autobolig

Solskjerming
You are here:

Solskjerming

Flere og flere ønsker egen solskjerming. Den skal selvfølgelig integreres med resten av huset! Hvor godt er det ikke hvis du har mulighet til å stenge solen ute dersom du skal enten se på tv, eller ønsker et litt mer mørkere rom om dette skulle trenges.

Det meste av moderne solskjerming kan og bør være elektrisk styrt. Dermed er det viktig å la den spille sammen med husets øvrige systemer.

I et skikkelig smarthus styres ikke solskjermingen bare av sola, men tar også hensyn til om det er folk i rommet, om temperaturen i rommet er riktig, om været kan være skadelig osv. Feks kan det være smart å la solskjermingen blende for når du slår på TVen og sola står lavt. Eller det kan være behagelig å bruke den som en del av vekkerklokken for å rolig vekke deg med dagslys om morgenen.

Usikker på om og hvor du skal ha solskjerming? Vi rådgir deg gjerne, og i de fleste tilfeller vil vi anbefale å legge opplegg klart i veggene ved nybygg slik at solskjerming på et senere tidspunkt kan installeres og integreres like elegant som om det var planlagt fra første stund.

solskjerming - Loxone app for styring av solskjerming - solskjerming med smarthus
Spørsmål om solskjerming eller generelt om Autobolig? Ta kontakt da vel!