Hva er smarthus?


Funksjoner i et smarthus fra Autobolig vet enkelt og greit hva som bør skje. Enten om det er om morgenen, når du lager middag på ettermiddagen eller bare slapper av. Det spiller musikken du ønsker å høre – selv om det er forskjellig i hvert rom. Det skaper den rette stemningen med den rette lysatmosfæren. Det påser at alle rom alltid har rett temperatur.

Alle funksjonene i ditt hjem jobber sammen for å forsikre et nivå av integrasjon og helhet som man bare kan oppnå med ekte smarthusløsninger fra Autobolig og Loxone.

Et ekte smarthus fra Autobolig er en komplett løsning for ditt hjem!

Livet, bokvalitet og gode opplevelser hjemme

Å leve i en Autobolig skal handle om de gode opplevelsene, tid til hverandre og økt bokvalitet.

Et ekte smarthus er teknisk avansert, men er enkelt å leve i og med. Hverdagen flyter bedre, og man føler seg tryggere når alt er ivaretatt med hensyn til sikkerhet. Det er dette det skal handle om.

Kontakt oss


Lysstyring

I ditt hjem vet alltid systemet når det er behov for lys takket være intelligent lysstyring og sensorer. Når du går inn i et rom vil alltid den perfekte lysatmosfæren tennes automatisk basert på naturlige lysforhold og tid på døgnet.

Les mer


Romklima

Forskjellige rom har forskjellige formål, og derfor, bør de kontrolleres individuelt. I en Autobolig kan du justere temperaturen nøyaktig i alle rom, og sørge for at alle rom har perfekt temperatur i samhandling med solskjerming og ventilasjon.

Les mer


Solskjerming

Markiser, persienner, gardiner, takvinduer eller screens – alle typer solskjerming kontrolleres perfekt og automatisk i en ekte Autobolig. Systemet sørger for å stenge solen ute når det blir for varmt, og tar vare på gratis varme når det behøves.

Les mer


Sikkerhet

Sikkerhet i en Autobolig har mange roller: Det beskytter sine beboere fra farer som brann og innbrudd, det passer på bygget så det ikke fryser eller det oppstår vannlekkasjer og det beskytter ditt personvern slik at du kan slappe av i trygghet om at alt er i orden.

Les mer


Adgangskontroll

Design adgangen til ditt hjem akkurat slik du ønsker. Gi snekkeren tilgang på avtalt tidspunkt, lås inn svigerfar mens du er på ferie eller simpelthen glem frykten for at en nøkkel blir borte. I en Autobolig samarbeider selvfølgelig dørlåsen med resten av huset og sørger for at huset ønsker deg velkommen hjem!

Les mer


Bo lenge hjemme

En Autobolig er perfekt i stand til å ta vare på deg når alderen kryper på. Det som er et elegant smarthus som er enkelt å bruke i dag, tar vare på deg og sørger for at dine kjære får beskjed om noe er galt når kroppen eller hodet begynner å fuske.

Les mer


Energistyring

I en Autobolig vil lys, varme, solskjerming, ventilasjon og mye mer i boligen samhandle og sørge for alltid å bruke minst mulig energi. I tillegg vil energien man kjøper utnyttes optimalt. Enten man produserer energi selv, eller vil kjøpe energi når den har lavest pris.

Les mer


Multiroms musikk

Med ekte og fullt integrerte multiroms musikkløsninger fra Autobolig kan du velge hvilke rom som spiller hvilken musikk. Sett på rolig musikk i stuen med en god bok, eller gjør deg klar til fest med gjengen med full fart på badet. Og nevnte vi at lydanlegget også fungerer som: Innbruddsalarm, dørklokke, vekkeklokke, systembeskjeder og beskjeder du selv spiller inn?

Les mer


Applikasjon

Låste du døra før du dro? De fleste har kjent på denne følelsen i det flyet tar av fra rullebanen på vei til feriedestinasjonen. En Autobolig leveres alltid med komplett app-styring. Appen fungerer i praksis på alle enheter og fra hele verden..

Les mer

 
 Funksjoner i et smarthus

Hva er smarthus? Et smarthus kan bestå av svært mange funksjoner som gir nettopp en bedre brukeropplevelse. De fleste assosierer først funksjonene i et smarthus med app-styring av lys. Andre tenker på masterfunksjoner eller -brytere som kan slukke lyset i hele boligen fra ett sted, eller et varmestyringssystem som sparer energi.

For oss betyr funksjonaliteten i et smarthus funksjoner som er godt sammensatt, helt integrert og som er velprøvde og driftssikre. Det finnes mange dårlige smarthusdesign og – løsninger, og disse er slitsomme å forholde seg til i hverdagen. Et smarthus skal forenkle hverdagen, ikke gjøre den vanskeligere.

Vi har laget en oversikt over de vanligste funksjonene og temaene vi leverer og møter i det Norske markedet. Hvert av temaene over har en link til mer informasjon om det du ønsker å vite mer om.

Hva er smarthus?

Vi kjenner markedet og ikke minst vet vi hva som fungerer godt i hverdagen.

Takk for din henvendelse

Du vil bli kontaktet av en av oss snarlig. I mellomtiden ta gjerne en videre titt rundt på vårt nettsted.