ADGANGSKONTROLL

Trygt, sikkert og enkelt

Adgangskontroll. Fancy ord. Men hva er det egentlig?

En gammeldags nøkkel er jo den vanligste formen for adgangskontroll. Den som har nøkkelen har adgang. Enkelt og greit. Men lever vi ikke i 2021?

Det å ha kontroll på tilgangen til boligen sin er er noe alle vil ha. Men det er ikke alltid like lett. Små barn, rotete voksne, besteforeldre, håndverkeren, renholdspersonellet, matleverandøren, postmannen… Listen er lang. Alle disse kan ikke få hver sin nøkkel og vi kan heller ikke opprettholde sikkerheten vi ønsker med en nøkkel under dørmatta. Her kommer adgangskontroll anno 2021 inn i bildet.

Kontakt oss


Intercom

Med en intercom kan du se og prate med de som ringer på døra hjemme hos deg. Når det ringer på døra kan du snakke med personen direkte, uansett hvor i verden du måtte befinne deg. Er det venner eller familie som kommer på besøk, eller er det posten som kommer med en pakke til deg? Du kan enkelt låse opp døra fra appen om du ønsker det.

En intercom er smart om du ofte får leveranser når du ikke er hjemme, eller om du for eksempel bor i et hus med inngang i sokkeletasjen.


Trygghet for barna

Barna i huset kan ha sine egne nøkkelbrikker og koder. Er barna de første som kommer hjem kan du få en notifikasjon på telefonen når barnet låser seg inn hjemme. Med egne nøkkelbrikker og koder til barna kan også funksjonaliteten i huset begrenses slik at for eksempel komfyren ikke vil fungere før noen voksne har kommet hjem.

Med et kodepanel kan du også enkelt lage engangskoder til håndverkere eller koder som bare fungerer i spesifikke tidsrom. For eksempel til renholdspersonell.


"Bortemodus"

Når du forlater en Autobolig setter du huset ditt i «borte-modus». Når du du gjør dette blir strømsparing aktivert, innbruddsalarmen settes på og tilstedeværelsessimuleringen blir aktivert. Denne funksjonen aktiveres med trippelklikk på bryteren i gangen eller ved hjelp av appen. Når du kommer hjem igjen går bortemodus av igjen så fort du bruker kodepanelet for å låse opp døra.