SMART ENERGISTYRING

Et helintegrert system er et energieffektivt system

I disse dager er det stort fokus på bruk av energi og produksjon av fornybar energi. Spesielt solenergi. For å utnytte dette på en god måte sier alle leverandører at man trenger en automasjonssystem bak. Det hjelper ikke med taket fullt av solcellepaneler hvis man ikke får utnyttet energien når den er der. Våre systemer er spesielt tilrettelagt for energistyring og kan sørge for at energiforbruket ditt tilpasses solens bane uten at du tenker nevneverdig over det. Smart, miljøvennlig og hyggelig for lommeboken.

Har du ikke planer eller mulighet til å produsere strøm selv er det uansett veldig mye å hente på smart energistyring. Spesielt når strømprisene begynner å variere veldig.


Spar energi

Loxone-systemet bruker intelligent teknologi til å hjelpe deg å spare energi. Oppvarming, kjøling og solskjerming jobber sammen for å sikre maks energieffektivitet. Er det for kaldt går solskjermingen opp automatisk for å slippe til solvarmen. Kun hvis du ikke når ønsket temperatur i rommet med dette starter den elektriske oppvarmingen. Er det for varmt går solskjermingen ned for å redusere solvarmen.


Produsér energi

Du kan enkelt integrere solceller i Loxone-systemet. Og andre energikilder for den saks skyld. Systemet sørger for å bruke mest mulig energi når du har overskudd tilgjengelig. Du har hele tiden oversikt over produksjon og lagring i appen.


Spar penger

Har du elbil kan du enkelt kontrollere ladingen fra der du sitter. Og enda bedre, du kan sørge for at det skjer når solproduksjonen er på sitt beste. Alt kontrolleres fra Loxone-appen. Du kan også la systemet justere seg automatisk etter hvor mye strøm som blir brukt ellers i boligen.