Klima og ventilasjon

Inneklima, 
- helt automatisk selvfølgelig.

Klima og ventilasjon er et sentralt element i et smarthus, og en selvfølge at blir automatisk styrt i en Autobolig.

Vi sørger for at alle systemer i huset samarbeider slik at klimaet blir best mulig. Hvis ikke ventilasjonsanlegg, gulvvarme, panelovner, solskjerming etc. jobber sammen vil du bruke både mye unødig energi og slite med dårlig klima.

Temperaturen i alle rom kan selvfølgelig kontrolleres fra smarttelefon uansett fra hvor i verden du måtte befinne deg. Og vi har en av markedets beste romkontrollere (termostater) som lærer seg rommets karakteristikk og sørger for perfekt dag og nattsenking.


Automatisk oppvarming

Loxone-systemet kalkulerer det eksakte oppvarmingsbehovet og vet til hvilke tider du er hjemme og borte. Med denne informasjonen sørger systemet for at hvert rom alltid har perfekt temperatur.


Strømsparing

Når det er mulig forsøker systemet å benytte metoder som er «gratis». Oppvarming av rommet kan feks gjøres ved hjelp av solen. Dette vil hjelpe deg til å spare opp til 12,5% av strømregningen din.


Sparemodus

Hvis ingen er hjemme aktiveres sparemodus. Da kontrolleres temperaturen som kostnadseffektivt som mulig innenfor et forhåndsdefinert område. 


Bygningsbeskyttelse

Du kan stille inn forhåndsdefinerte beskyttelsestemperaturer for boligen. Hvis temperaturen går over eller faller under disse grensene vil systemet automatisk reagere for å sikre at ikke bygningen tar skade.


Alt kontrolleres fra app

Du kan se og endre på temperaturen når som helst, tilogmed når du ikke er hjemme. Hvis du finner ut at du kommer hjem senere enn planlagt kan du enkelt justere inn oppvarmingen til å vente litt med å dra på.


Alltid informert

Hvis noen skulle gå galt vil du få beskjed umiddelbart. Dette gir deg mulighet til reagere raskt og forhindre at noe blir ødelagt.


Statistikk

Du kan registrere og analysere all temperaturdata i den perioden du ønsker. Dette kan gi deg nyttig informasjon som også kan spare penger.


Kontroll på helligdagene

Loxone-systemet har selvsagt kontroll på helligdagene og passer på å ta det med i beregningen for å sørge for at rommene alltid har perfekt temperatur.


Påminnelser om vedlikehold

Så lenge boligen har kontroll på historikk og bruk vil du få påminnelser om når det er tid for vedlikehold.

Individuell romkontroll

Behagelige 18°C på soverommet, komfortable 24°C på badet og hyggelige 22°C i stua. Selvfølgelig ønsker du ulike temperaturer i de ulike rommene. Med individuell romkontroll og skikkelig automasjon blir dette raskt en selvfølge for deg som beboer.

Selv-læring

Hvis du vil at rommet skal være 21°C kl 06:00 så vil det være akkurat det. Det er fordi den intelligente romkontrolleren vi benytter lærer seg rommets karakteristikk og sørger for at oppvarmingen starter i tide.

green and white mug