Når du kommer inn i et rom som er mørkt sier det seg selv at du ønsker at    lyset    skal slå seg på. Hvis det ikke er på    barnerommet    og barnet sover da. Alt dette forstår en Autobolig og gjør hverdagen    enklere   , mer    eksklusiv    og    komforten    økes. Er det lyst nok i rommet fordi sola skinner inn? Ingen grunn til å slå på lyset selv om noen går inn i rommet da.

 

 
 - Alt styres fra en enkelt bryter, uansett hvor mange soner du har i et rom

For mange så er fleksibel belysning ensbetydende med en hel rad med dimmere og brytere på veggen. Det slipper du med skikkelig smart belysning. Da lagres oppsettene dine som lysscener som du veksler mellom på en enkelt bryter på veggen. Denne bryteren er stilren og kommer i flere designmuligheter. Og har du din egen favoritt kan selvsagt den benyttes også. Vi kan faktisk til og med styre lyset med enkel berøring av benkeplaten eller bordet ditt. For godt til å være sant? Ja, egentlig, men ikke hos oss.


I en Autobolig er all belysning så smart eller dumt som du selv ønsker. Det kan være alt fra vanlige lamper som slåes av og på til downlights som kan styres en og en og hvor du kan velge fritt mellom hele fargespekteret. Du kan selvsagt styre de manuelt med en bryter på veggen, men vi i Autobolig liker best at lyset gjør det du forventer at det skal uten å måtte trykke på noe som helst.

- I en Autobolig er all belysning så smart eller dumt som du selv ønsker

Alle ordinære lyspunkter kan styres helt separat eller kobles sammen i lyssoner. Dette er jo naturlig med feks downlights. En lyssone er en gruppe med flere helt like lyskilder.

Tidligere måtte man ta stilling til hvordan disse sonene skulle henge sammen når huset ble bygd. Slik er det ikke lenger. Nå kan du gruppere og sortere soner slik du vil selv når som helst. Det er bare en enkel justering i programmet.

Har du ommøblert og flyttet sofaen? Da sorterer vi downlightsene på nytt slik at belysningen er tilpasset den nye møbleringen.

- Ommøblert? Da ommøbler vi den fastmonterte belysningen også!

Når all belysningen er smart styrt kan selvsagt alle lysene i huset slås av med en enkelt bryter når du går og legger deg eller drar på jobb. For ikke å snakke om fra smarttelefonen. Der kan du selvfølgelig redigere lysscener og innstillinger når som helst.

- En bryter kan selvsagt slå av alt lys i boligen

Belysning med mulighet for hele fargespekteret blir mer og mer populært. LED-striper, taklamper eller downlights med muligheter for farge kan være svært stemningsfullt og gir det et helt nytt verktøy for hvordan stemningen i et rom skal være.