Solskjerming som fungerer. Skikkelig.

Du vet nok hva vi tenker på. Screens som går opp og ned bare en sky går forbi. Markiser som brettes rundt pga kraftig vind. Ja de fleste har vel sett hvordan det ikke skal fungere.

I et ekte smarthus er solskjermingen en helintegrert del av hele systemet. Solen skal selvsagt holdes ute om det er det riktige, men om du trenger varme så slipper vi selvsagt solen inn. Blir vinden for tøff? Ja så går selvsagt markisen inn av seg selv. Og har du selskap på terrassen og det meldes om en regnskur om kort tid så går selvsagt markisen ut. Helt av seg selv.

Skulle jo bare mangle… Vi lever jo i 2020.

Huset ditt er der for deg.

Det vet hva du ønsker, og når du ønsker det. I en autobolig kan du la screens og markiser passe på seg selv – åpne, lukke og justere. Alt basert på tid på dagen, solforhold og inneklima. På sommeren går screensene automatisk ned når rommet når ønsket temperatur for å motvirke for høy temperatur. Om vinteren er det mange som drar på jobb og kommer hjem igjen mens det er mørkt. I et skikkelig smarthus går da screensene opp når sola kommer for å slippe inn gratis varme og lukker igjen automatisk ved solnedgang.

App? Selvsagt

Hvis du ikke har en bryter innen rekkevidde, eller du kanskje ikke engang er hjemme så kan du selvsagt kontrollere solskjermingen fra telefonen med Loxone-appen

IC_heat-protection[1]

Overopphetingsbeskyttelse

Solskjermingen reagerer på solens posisjon på himmelen og lukker når det blir for varmt.

IC_sun@2x-1[1]

Smart vekkerklokke

Bli vekket på en behagelig måte med naturlig sollys når screensene går opp for å slippe inn morgenen.

byyy

Privatliv

Solskjermingen kan gå automatisk ned ved solnedgang for å gi deg privatliv

1111111111

Barnesikring

Du kan enkelt sette på en barnesikring på bryterne dine for å forhindre at barna kjører solskjermingen. Da kan du istedet kjøre de manuelt fra telefonen om du ønsker det.

IC_flexible-grouping[1]

Fleksibel gruppering

Grupper solskjermingen for å slippe å styre de individuelt. 1. etg, vestsiden, soverommet…. Helt opp til deg! Du kan ha så mange grupper du vil.

IC_storm-protection[1]

Privatliv

Solskjermingen kan gå automatisk ned ved solnedgang for å gi deg privatliv

Spørsmål om solskjerming eller generelt om Autobolig? Ta kontakt da vel!