Autobolig As

It og teknologi
You are here:

It og teknologi

It og teknologi fra Autobolig. Om du har satt deg litt inn i smarthussystemer så finnes det et utall av løsninger og muligheter. Enkelte teknologier er trådløse, andre kablet.

Vi har spesialisert oss på et system som har hentet mye fra industriell automasjon og på den måten framstår som mye mer driftsikkert og kompetent enn mange konkurrerende systemer. I tillegg til at vi mener vi har valgt det definitivt beste på markedet, så snakker systemet mer eller mindre alle språk teknologisk sett og det er veldig få begrensninger med hva som kan integreres. Trådløst eller kablet.

Produsenten heter Loxone, er utviklet og produsert i Østerrike og har gjennomgående glimrende kvalitet på alle komponenter. Prisen er relativt lav og systemet muliggjør bruk av enkle tradisjonelle brytere som holder kosten nede hvis det er et ønske. Vi er stolte, sertifiserte partnere av Loxone og har et tett samarbeid med utviklere og partnere der.

Ovennevnte system utgjør kjernen i systemet, mens andre komponenter som brytere, lamper, sensorer, høyttalere osv osv kan fritt velges fra alle verdens leverandører etter kundens ønske.

Vi ånder og brenner for teknologi og følger markedet og utviklingen tett. Dag for dag. Time for time. Så med Autobolig skal du være trygg på å få det beste og riktigste for deg og ditt hus. Vi tar gjerne en utfordring om du skulle ha spesielle tekniske ønsker Ikke nøl med å kontakte oss for spørsmål.

It og teknologi - Snitt av smarthus med oversikt over alle sensorer og muligheter - Hva er et smarthus?

Få et uforpliktende tilbud

Ta kontakt så avtaler vi tid.