Personvern

Personvernregler

Autobolig AS (firmanavn) er forpliktet til å beskytte ditt privatliv. Kontakt oss på [email protected] hvis du har noen spørsmål eller problemer angående bruken av dine personopplysninger, og vi hjelper deg gjerne.

Ved å bruke denne websiden og/ eller våre tjenester, samtykker du i behandlingen av dine personopplysninger som beskrevet i disse personvernreglene.

DEFINISJONER

Personopplysninger – Informasjon om en identifisert eller identifiserbar fysisk person.

Behandling – hvilken som helst operasjon eller sett av operasjoner som utføres på personlige data eller på sett med personlige data.

Datafelt – En fysisk person hvis personopplysninger behandles.

Barn – en naturlig person under 16 år.

Vi / oss (enten kapitalisert eller ikke) – Autobolig AS

DATABESKYTTELSESPRINSIPPER

Vi lover å følge følgende databeskyttelses prinsipper:

 • Håndteringen er lovlig, rettferdig, gjennomsiktig. Våre behandlingsaktiviteter har lovlig begrunnelse. Vi vurderer alltid dine rettigheter før behandlingen av personopplysninger. På forespørsel vil vi gi deg informasjon om behandlingen.

 • Behandling er begrenset til formålet. Våre behandlingsaktiviteter passer til formålet med hvilke Personopplysninger ble samlet.

 • Behandlingen gjøres med minimal informasjon. Vi samler og behandler minimalt med personlig informasjon som kreves for ethvert formål.

 • Behandlingen er begrenset med en tidsperiode. Vi lagrer ikke din personlige informasjon lenger enn nødvendig.

 • Vi vil gjøre vårt beste for å sikre nøyaktigheten av informasjonen.

 • Vi vil gjøre vårt beste for å sikre integriteten og konfidensialiteten av informasjonen.

Dine rettigheter

Dine rettigheter er som følgende:

 1. Rett til informasjon – noe som betyr at du skal ha rett til å vite om din personlige informasjon behandles Hvilke informasjon er samlet, hvorfra det er oppnådd og hvorfor og av hvem det behandles.

 2. Retten til tilgang – noe som betyr at du har rett til å få tilgang på informasjonen som er samlet inn fra / om deg. Dette inkluderer din rett til å be om og få en kopi av dine personlige data samlet.

 3. Rett til rettelse – som betyr at du har rett til å be om utbedring eller sletting av dine personlige data som er unøyaktig eller ufullstendig.

 4. Retten til å slette – noe som betyr at du i visse tilfeller kan be om at dine personopplysninger slettes fra våre systemer.

 5. Rett til å begrense behandling – noe som betyr at visse betingelser gjelder, har du rett til å begrense behandlingen av dine personopplysninger.

 6. Rett til å protestere mot behandling – noe som betyr at du i visse tilfeller har rett til å motsette seg behandling av dine personopplysninger, for eksempel ved direkte markedsføring.

 7. Rett til å protestere mot automatisert behandling – noe som betyr at du har rett til å motsette seg automatisk behandling, inkludert profilering; og ikke å bli underlagt en beslutning basert utelukkende på automatisert behandling. Denne retten du kan bruke når det er et resultat av profilering som gir juridiske virkninger som angår eller påvirker deg betydelig.

 8. Rett til dataportabilitet – du har rett til å skaffe dine personopplysninger i maskinlesbart format eller om det er mulig, som en direkte overføring fra en prosessor til en annen.

 9. Rett til å klage – i tilfelle vi nekter din forespørsel under Retten til tilgang, vil vi gi deg en grunn til hvorfor. Hvis du ikke er fornøyd med måten din forespørsel er håndtert på, vennligst kontakt oss.

 10. Rett til hjelp av tilsynsmyndighet – som betyr at du har rett til hjelp av en tilsynsmyndighet og rett til andre rettsmidler, for eksempel påstand om erstatning.

 11. Rett til å trekke tilbake samtykke – du har rett til å trekke tilbake et gitt samtykke til behandling av dine personopplysninger

INFORMASJON VI SAMLER

Informasjon du har gitt oss

Dette kan være din e-postadresse, navn, fakturaadresse, hjemmeadresse etc – hovedsakelig opplysninger som er nødvendige for å levere et produkt / tjeneste eller for å forbedre kundeopplevelsen hos oss. Vi lagrer informasjonen du gir oss, slik at du kan kommentere eller utføre andre aktiviteter på nettstedet. Denne informasjonen inkluderer for eksempel navn og e-postadresse.

Informasjon samlet automatisk om deg

Dette inkluderer informasjon som automatisk lagres av informasjonskapsler og andre økt verktøy. For eksempel handlekurv informasjon, din IP-adresse, handle historie (hvis det er noen) etc. Denne informasjonen brukes til å forbedre kundeopplevelsen. Når du bruker våre tjenester eller ser på innholdet på nettsiden vår, kan aktivitetene dine logges.

Informasjon fra våre partnere

Vi samler informasjon fra våre pålitelige partnere med bekreftelse på at de har juridiske grunner til å dele denne informasjonen med oss. Dette er enten informasjonen du har gitt dem direkte eller at de har samlet inn om deg på annet rettsgrunnlag.

Offentlig tilgjengelig informasjon

Vi kan samle informasjon om deg som er offentlig tilgjengelig.

Hvordan bruker vi din personlige informasjon

Vi bruker din personlige informasjon for å:

 • Gi vår service til deg. Dette inkluderer for eksempel registrering av kontoen din; gi deg andre produkter og tjenester du har bedt om, gi deg reklametilbud på forespørsel og kommunisere med deg i forhold til disse produktene og tjenestene; kommunisere og samhandle med deg; og gir deg beskjed om endringer i tjenester.

 • forbedre kundeopplevelsen din

 • oppfylle en forpliktelse i henhold til lov eller kontrakt

Vi bruker din personlige informasjon på legitime grunner og / eller med samtykke.

På grunn av inngåelse av kontrakt eller oppfyllelse av kontraktsforpliktelser behandler vi din personlige informasjon for følgende formål:

 • å identifisere deg;

 • å gi deg en tjeneste eller å sende / tilby deg et produkt;

 • å kommunisere enten for salg eller fakturering

På grunnlag av legitim interesse behandler vi din personlige informasjon for følgende formål:

 • å sende deg personlige tilbud * (fra oss og / eller våre nøye utvalgte partnere);

 • å administrere og analysere vår kundebase (kjøpsadferd og historie) for å forbedre kvaliteten, variasjonen og tilgjengeligheten av produkter / tjenester som tilbys / leveres

 • å gjennomføre spørreskjemaer om kundetilfredshet

Så lenge du ikke har informert oss ellers, vurderer vi å tilby deg produkter / tjenester som ligner på din innkjøpshistorikk / nettleseradferd, for å være vår legitime interesse.

Med ditt samtykke behandler vi din personlige informasjon for følgende formål:

 • å sende deg nyhetsbrev og kampanjetilbud (fra oss og / eller våre nøye utvalgte partnere);

 • For andre formål har vi bedt om samtykke til;

Vi behandler dine personopplysninger for å oppfylle forpliktelser som kommer fra loven og / eller bruk dine personopplysninger for alternativer som følger av loven. Vi forbeholder oss retten til å anonymisere personopplysninger samlet og å bruke slik informasjon. Vi vil bruke informasjonen utenfor omfanget av denne policyen bare når den er anonymisert. Vi lagrer faktureringsinformasjon og annen informasjon samlet om deg så lenge som nødvendig for regnskapsmessige formål eller andre forpliktelser som følger av loven, men ikke lenger enn det.

Vi kan behandle din personlige informasjon for ytterligere formål som ikke er nevnt her, men er kompatible med det opprinnelige formålet som informasjonen ble samlet inn. For å gjøre dette vil vi sørge for at:

 • Forbindelsen mellom formål, sammenheng og natur som den personlige informasjon er egnet for videre behandling;

 • Den videre behandlingen vil ikke skade dine interesser og

 • Det ville være hensiktsmessig beskyttelse for behandling.

Vi vil informere deg om ytterligere behandling og formål.

Hvem andre kan få tilgang til dine personlige data

Vi deler ikke dine personlige data med fremmede. Personlig informasjon om deg leveres i noen tilfeller til våre pålitelige partnere for å enten gjøre tjenesten mulig for deg eller for å forbedre kundeopplevelsen din.

Vi jobber bare med Behandlingspartnere som kan sikre et passende beskyttelsesnivå for dine personopplysninger. Vi avslører dine personopplysninger til tredjeparter eller offentlige tjenestemenn når vi er lovlig forpliktet til å gjøre det. Vi kan avsløre dine personlige opplysninger til tredjepart dersom du har samtykket til det eller om det er andre juridiske grunner for det.

Hvordan sikrer vi informasjonen

Vi gjør vårt beste for å holde din personlige informasjon trygg. Vi bruker sikre protokoller for kommunikasjon og overføring av data (for eksempel HTTPS). Vi bruker anonymisering og pseudonymisering der det passer. Vi overvåker våre systemer for mulige sårbarheter og angrep.

Selv om vi prøver vårt beste, kan vi ikke garantere sikkerheten til informasjon. Vi lover imidlertid å varsle passende myndigheter om brudd på data. Vi vil også varsle deg om det er en trussel mot dine rettigheter eller interesser. Vi vil gjøre alt vi med rimelighet kan for å hindre sikkerhetsbrudd og å bistå myndighetene dersom eventuelle brudd forekommer.

Hvis du har en konto hos oss, merk at du må holde brukernavnet og passordet ditt hemmelig.

BARN

Vi har ikke til hensikt å samle inn eller bevisst samle informasjon fra barn. Vi målretter ikke barn med våre tjenester.

INFORMASJONSKAPSLER OG ANDRE TEKNOLOGIER VI BRUKER

Vi bruker informasjonskapsler og / eller lignende teknologier for å analysere kundeadferd, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelser og samle inn informasjon om brukere. Dette er gjort for å personlig gjøre og forbedre din erfaring med oss.

En informasjonskapsel er en liten tekstfil lagret på datamaskinen. Informasjonskapsler lagrer informasjon som brukes til å gjøre  at nettstedet fungerer. Bare vi kan få tilgang til informasjonskapslene som er opprettet på nettsiden vår. Du kan kontrollere informasjonskapslene dine på nettlesernivå. Hvis du velger å deaktivere informasjonskapslene, kan det hindre at du bruker bestemte funksjoner.

Våre Underleverandører:

Odoo – Odoo er en leverandør av software, produkter og tjenester som vi benytter oss av.

Facebook – Måler rekkevidden og resultatene til våre annonsekampanjer for Patroit1, kunder og deres gjester.

Google Analytics –  Vi bruker Google Analytics til å måle trafikk på nettsiden vår. Google har sin egen personvernpolicy som du kan se gjennom her. Hvis du ikke ønsker å bli  sporet av Google Analytics, kan du gå til Google Analytics-bortkoblingssiden.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler er små biter av tekst som serverne våre sender til datamaskinen eller enheten din når du får tilgang til tjenestene våre. De lagres i nettleseren din og sendes senere tilbake til serverne våre, slik at vi kan tilby kontekstuelt innhold. Uten informasjonskapsler ville bruk av nettet være en mye mer frustrerende opplevelse. Vi bruker dem til å støtte dine aktiviteter på nettstedet vårt. For eksempel økten din (slik at du ikke trenger å logge inn igjen) eller handlekurven din.

Informasjonskapsler brukes også for å hjelpe oss med å forstå dine preferanser basert på tidligere eller nåværende aktivitet på nettstedet vårt (sidene du har besøkt), språket ditt og landet ditt, som gjør at vi kan tilby deg forbedrede tjenester. Vi bruker også informasjonskapsler for å hjelpe oss med å samle samlede data om nettstedstrafikk og nettstedsinteraksjon, slik at vi kan tilby bedre nettstedopplevelser og verktøy i fremtiden.

 Her er en oversikt over informasjonskapslene som kan lagres på enheten din når du besøker nettstedet vårt:

Category of Cookie

Purpose

Eksempler

Session & Security

 Authenticate users, protect user data and allow the website to deliver the services users expects, such as maintaining the content of their cart, or allowing file uploads. 

The website will not work properly if you reject or discard those cookies.

 session_id (Odoo)


 fileToken (Odoo) 

Innstillinger

Remember information about the preferred look or behavior of the website, such as your preferred language or region.

Your experience may be degraded if you discard those cookies, but the website will still work.

 frontend_lang (Odoo) 

Interaction History

 Used to collect information about your interactions with the website, the pages you've seen, and any specific marketing campaign that brought you to the website. 

We may not be able to provide the best service to you if you reject those cookies, but the website will work.

 im_livechat_previous_operator_pid (Odoo)


 utm_campaign (Odoo)


 utm_source (Odoo)


 utm_medium (Odoo) 

Advertising & Marketing

 Used to make advertising more engaging to users and more valuable to publishers and advertisers, such as providing more relevant ads when you visit other websites that display ads or to improve reporting on ad campaign performance. 

Note that some third-party services may install additional cookies on your browser in order to identify you.

 You may opt-out of a third-party's use of cookies by visiting the Network Advertising Initiative opt-out page. The website will still work if you reject or discard those cookies. 

 __gads (Google)


 __gac (Google) 

Analyse

 Understand how visitors engage with our website, via Google Analytics. Learn more about Analytics cookies and privacy information.

The website will still work if you reject or discard those cookies.

 _ga (Google)


 _gat (Google)


 _gid (Google)


 _gac_* (Google) 

Du kan velge å få datamaskinen til å advare deg hver gang en informasjonskapsel blir sendt, eller du kan velge å slå av alle informasjonskapslene. Hver nettleser er litt annerledes, så se på nettleserens Hjelp-meny for å lære den riktige måten å endre informasjonskapslene på.

Vi støtter for øyeblikket ikke spor-signaler, da det ikke er noen industristandard for samsvar.

Du kan fjerne informasjonskapslene som er lagret i datamaskinen via nettleserinnstillingene dine. Alternativt kan du kontrollere noen tredjeparts kapsler ved hjelp av en plattform for personvernforbedring, for eksempel optout.aboutads.info eller youronlinechoices.com. For mer informasjon om informasjonskapsler, besøk allaboutcookies.org.

KONTAKTINFORMASJON

Tilsynsmyndighet

E-post: [email protected]

Telefon: +47 22 39 69 00

ENDRINGER TIL DENNE INFORMASJONEN OM PERSONVERN

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i denne personvernreglene. (Sist oppdatert 22. mai 2018)