Autobolig As

Ledige stillinger
You are here:

Jobbe i Autobolig?

På denne siden vil vi fortløpende legge ut ledige stillinger hos oss i Autobolig As. Ønsker du å jobbe med smarthus og smarthusløsninger er vi det rette stedet for deg. Vi har et aktivt og godt sammensveiset team som jobber i hele Norge.

Dersom det ikke ligger stillinger her, er du hjertelig velkommen å sende en åpen søknad med CV som vi lagrer og vil ta frem dersom det skulle bli opprettet aktuelle stillinger mot den jobbsøknaden som er sendt inn.

Send søknad da til: jobb@autobolig.no

Se også vår kontaktside for mer informasjon

Om Autobolig:

Autobolig AS ble etablert i 2014 og leverer smarthus- og automasjonsløsninger for bolig og næringsbygg til hele landet. Autobolig har høyt fokus på driftsikkerhet og tverrfaglig systemintegrasjon i ett helhetlig system. Vi leverer prosjektering, automasjonstavler og ferdig programmerte relevante produkter til prosjekter med tett sluttkundekontakt og godt kundesamarbeid. Våre kunder er i hovedsak små og store elektroentreprenører som i samarbeid med oss kan levere markedsledende multimedia-, nettverks-, sikkerhets- og automasjonsløsninger. Vi står også for en stor del ren varedistribusjon og er norsk importør av flere relevante merkevarer.

Ledige stillinger:

(Ingen ledige stillinger pr dags dato, send gjerne generell søknad som vi tar vare på)