Loxone
- Create Automation!

Loxone er en komplett automatiseringsløsning med intuitiv kontroll – velegnet for smarte hjem, næringsbygg og skreddersydde applikasjoner.

Grunnlagt i 2009 i Østerrike, revolusjonerte de smarthusindustrien med den grønne Miniserveren og er nå markedsleder i dette segmentet. Loxone Group består i dag av tre divisjoner, som er delt inn i Core Development & Strategy, Market Organisations og Competence Center. Totalt sett sysselsetter Loxone Group over 300 personer og rangerer blant de raskest voksende selskapene i smarthusindustrien.

Styresystemet baserer seg på en PLS (Miniserver), som de siden oppstart har solgt om lag 120.000 stk av før oppfølgeren Miniserver Generasjon 2 kom høsten 2019. Denne industrielle metoden å bygge automasjon på har tiltalt Autobolig siden dag 1 og vi har alltid benyttet Loxone i våre prosjekter. Autobolig er nå eneste Platinum Partner i Norge, noe som er det høyeste nivået man kan nå som Loxone-partner.

Bolig

Det er mange grunner til å velge et Loxone smarthus. Intuitiv kontroll, uendelige muligheter, overkommelige priser osv. Med Loxone vil hele hjemmet ditt fungere som ett harmonisk system.

Kontor og næring

Med Loxone har du alt du trenger for intelligent bygningsautomatisering i kontorer og generelle kommersielle lokaler, slik at du kan gi et mer komfortabelt og intuitivt arbeidsmiljø for ansatte.

Industri og landbruk

Uansett hvor unikt prosjektet ditt er, kan Loxone tilby deg høye nivåer av automatisering som et tilpasset styringssystem.

Hoteller

Førsteinntrykk er avgjørende for gjestfrihet, så hvilken bedre måte å imponere dine gjester enn med bygningsautomatisering fra Loxone.

Loxones oppdrag

Vi skal ta hånd om tusenvis av forskjellige oppgaver og prosesser gjennom intuitiv automatisering. Det være seg i ditt eget hjem, i næring eller i en skreddersydd applikasjon.

Automatisering med Loxone sparer tid og gir ro ved å vite at alt er under kontroll.

Vi anser det som vårt oppdrag å bringe dette til verden.

Martin Öller & Thomas Moser
Grunnleggere


«Den opprinnelige ideen var å gjøre det enkelt og smart, men rimelig!

At lysene i soverommet slås på når du må stå opp – uten å måtte famle etter en bryter. At persiennene justeres avhengig av solens plassering – at oppvarmingen også tenker selv og senker seg når et rom er varmt nok…»

Rüdiger Keinberger
CEO