Autobolig

Om oss
You are here:

Om oss

En liten historie om oss i Autobolig:
En Facebook-chat mellom initiativtagerne Erik Braatnes og Henning Herfjord en vårdag i 2014 satte startskuddet for det som i dag er en av Norges aller fremste aktører innen smarthus, bolig- og bygningsautomasjon. Vi så et stort behov for økt kompetanse i markedet og innså raskt behovet for å etablere et produkt som var tuftet på et godt, driftssikkert og skalerbart styresystem.

Vi leverer som kjerneprodukt det mange omtaler som smarthus. Vi leverer lysstyring, varmestyring, multimedia og mye, mye mer i samarbeid med hele Norges elektrikerbransje. Sammen med din lokale elektriker lager vi løsninger som samler alle boligens tekniske systemer under en paraply – i én app. Les mer om vårt produkt under «Hva er et smarthus?». I tillegg leverer vi bygningsautomasjon til næringsbygg som gir følelsen av å leve i 2017!

En god start!

Allerede i løpet av de første timene etter ideen om å etablere organisasjonen Autobolig AS, pekte vi ut en langsiktig plan om å distribuere nøkkelprodukter til det norske markedet. Det var allikevel underordnet viktigheten av å finne et system hvor vi virkelig kunne forankre vår kompetanse. Og etter mange og nøysomme markedsundersøkelser falt valget vårt på Loxone sitt Miniserver baserte styresystem. Dette systemet er svært driftssikkert, kan kombinere trådløse og kablede enheter sømløst, og kommuniserer med det meste av industri- og bransjestandarder mot alle fagområder. I tillegg er produktet svært konkurransedyktig på pris, og valget var den gang enkelt – Vi fokuserer på Loxones produkt! Dette valget har vi satt på prøve mange ganger i løpet av vår historie, og fatningen har hver gang blitt den samme. Resultatet av det er at vi etter hvert har fått et så tett og godt samarbeid med Loxone, at vi har inngått en distribusjonsavtale og server i dag hele Norge med Loxone-varer og kundestøtte.

Verdiskapning og varedistribusjon

Vi tilbyr varesalg til det åpne markedet gjennom vår nettbutikk. Her har vi alle produktene til Loxone da vi er Loxones norske distributør. Det kan du lese mer om her.

 

I tillegg til Loxone har vi også distribusjonen av smart things i Norge. smart things solutions GmbH er etablert i Weßling, Tyskland og designer og produserer flotte holdere til iPads og iPhones. Autobolig distribuerer og markedsfører deres produkter i Norge, og sammen med en ladeenhet som blir helt skjult bak veggholderen, får man en svært elegant løsning for fastmontering av iPad som veggpanel i en Autobolig eller andre applikasjoner.

smart things solutions GmbH - Om oss i Autobolig As

 

Nøkkelfakta – Om oss i Autobolig AS:

  • Etablert i 2014 av initiativtagere Erik Braatnes og Henning Herfjord
  • Leverer i dag prosjektering, varer og ingeniørtjenester til hele landet mot både næringsbygg og nye og gamle boliger
  • Kontor, lager og verksted i Sarpsborg, Østfold
  • NO 914 303 699 MVA
  • Jernbanegata 10, 1706 Sarpsborg
  • 69 51 61 51 / post@autobolig.no