Case study: Leid.no

Smart forbruk - smarte løsninger
2. november 2021 av
Case study: Leid.no
Witana AS, Henning Herfjord

AutoBOLIG gjør mer enn boliger! Vi leverer også blant annet smarte, nyskapende og fleksible løsninger til næringsbygg på mange arenaer. Les mer om hvordan Leids smarte løsning på våre forbruksvaner har smarte løsninger fra Autobolig i sine lokasjoner.


Foto: Andreas Bukholm og Thommy Tellefsen, Leid AS

Konseptet - Leid.no

Leid.no har fleksible løsninger for utleie av utstyr og verktøy i alle størrelser. Med selvbetjent tilgang og åpent døgnet rundt gjør Leid noe med nordmenns forbruksvaner!

– Vi ville endre forbruket, forteller Thommy Tellefsen.

Thommy står sammen med Andreas Bukholm og Håkon Steinbakk bak selskapet som nå ruller ut utleie-løsningen i flere byer på Østlandet. Leid-teamet teller idag 10 personer.

Med enkel booking på nett eller mobil via leid.no kan hvem som helst leie alt fra høytrykksspyler til hekkesaks og jordfreser. 


Løsningen

I dette prosjektet har Autobolig levert autonom styring av lys, varme og overvåkning.

Her har vi dimensjonert løsningen for fremtidige behov som felles overvåkning på flere lokasjoner og integrasjon mot øvrige systemer på lokasjonene.


Løsningen muliggjør full kontroll fra driftsmiljøet i Leid, og viktigst av alt er løsningen med på å sørge for en prima kundeopplevelse!

I kombinasjon med batteri-backup, solcelleanlegg og sikkerhetssystemer har vi samarbeidet om en virkelig skalerbar og fleksibel løsning.

Vi er stolte av å være med på Leids nyskapende reise!