Solskjerming

Solskjerming som fungerer. Skikkelig

Du vet nok hva vi tenker på. Screens som går opp og ned bare en sky går forbi. Markiser som brettes rundt på grunn av kraftig vind. Ja de fleste har vel sett hvordan det ikke skal fungere.

I et ekte smarthus er solskjermingen en helintegrert del av hele systemet. Solen skal selvsagt holdes ute om det er det riktige, men om du trenger varme så slipper vi selvsagt solen inn. Blir vinden for tøff? Ja så går selvsagt markisen inn av seg selv. Og har du selskap på terrassen og det meldes om en regnskur om kort tid så går selvsagt markisen ut. Helt av seg selv.


Huset ditt er der for deg.


Det vet hva du ønsker, og når du ønsker det. I en Autobolig kan du la screens og markiser passe på seg selv – åpne, lukke og justere. Alt basert på tid på dagen, solforhold og inneklima. På sommeren går gardinene automatisk ned når rommet når ønsket temperatur for å motvirke for høy temperatur. Om vinteren er det mange som drar på jobb og kommer hjem igjen mens det er mørkt. I et skikkelig smarthus går da gardinene opp når sola kommer for å slippe inn gratis varme og lukker igjen automatisk ved solnedgang.

App? Selvsagt!

Hvis du ikke har en bryter innen rekkevidde, eller du kanskje ikke engang er hjemme så kan du selvsagt kontrollere solskjermingen fra telefonen med Loxone-appen.


Overopphetingsbeskyttelse

Solskjermingen reagerer på solens posisjon på himmelen og lukker når det blir for varmt.


Privatliv

Solskjermingen kan gå automatisk ned ved solnedgang for å gi deg privatliv


Værbeskyttelse

Systemet passer automatisk på å parkere solskjermene om det er ventet å begynne å blåse eller er fare for frostdannelse.


Smart vekkerklokke

Bli vekket på en behagelig måte med naturlig sollys når screensene går opp for å slippe inn morgenen.


Barnesikring

Du kan enkelt sette på en barnesikring på bryterne dine for å forhindre at barna kjører solskjermingen. Da kan du istedet kjøre de manuelt fra telefonen om du ønsker det.


Fleksibel gruppering

Grupper solskjermingen for å slippe å styre de individuelt. 1. etg, vestsiden, soverommet…. Helt opp til deg! Du kan ha så mange grupper du vil