Vanlige spørsmål (FAQ)

Her kan du finne svar på ofte stilte spørsmål.

Finner du ikke svaret på ditt spørsmål, trykk på knappen under og kontakt oss.

Kontakt oss

Ja, du kan både laste ned appen Loxone på din smarttelefon (android og iOS), eller logge deg inn og styre din Autobolig fra en Windows-PC, Linux, nettbrett eller Mac.

https://www.loxone.com/enus/support/downloads/

Gå gjerne gjennom en liten sjekkliste først: 


Sjekk gjerne i vårt kundesenter, kanskje du kan finne svaret på det du lurer på her? 


Du kan sjekke på Loxone sine sider, kanskje du finner noe her?  https://www.loxone.com/enen/kb/


Vi i Autobolig AS hjelper deg gjerne. Send oss en mail, så kommer vi tilbake til deg så raskt som mulig

https://www.autobolig.no/kontakt

Vi i Autobolig AS tilpasser boenheten etter dine ønsker/behov og kommer gjerne med tips og triks vi ville anbefalt deg også, da Loxone sitt system har utrolig mange smarte muligheter.

Nei, du trenger ikke gjøre noe. Systemet er ferdigstilt og ferdig programmert av våre teknikere før det blir sendt til elektrikeren som jobber med din Autobolig, slik at du kan flytte rett inn i din Autobolig. Last ned appen og ha full kontroll uansett hvor du befinner deg.

Ja, det er fullt mulig å ettermontere komponenter for å bygge ut eksisterende system. Det finnes også trådløse komponenter du kan koble til om du ikke har dratt kabel til den nye ønskede enheten.

Det er ikke noe problem, vi i Autobolig AS kan prosjektere ønsket løsning sammen med dere og sette dere i kontakt med en av våre mange elektriker-partnere landet rundt slik at det blir som planlagt.

Dette er en av årsakene til at så mange velger nettopp en Autobolig. Her får du en løsning som er komplett og alt styres fra ett system.

En Autobolig er et smart hus som skal gjøre så mye som mulig automatisk for deg, slik at du slipper å gjøre dette selv. Dette kan gjelde alt fra automatisk lysstyring morgen/dag/kveld, smart og energisparende styring av varme og ventilasjon, hus i “bortemodus”, alarmsystem, intelligent adgangskontroll, automatisk solskjerming, oppsett av barnevennlig nattamodus og masse mer. Det er egentlig bare fantasien som setter en stopper for hva en Autobolig kan gjøre for deg.

Nei, Loxone er et åpent system, så du kan bruke enheter fra andre produsenter i boligen din, men vi anbefaler å bruke Loxone sine produkter da disse er velutviklet og godt utprøvde slik at du skal bli fornøyd med din Autobolig.

Får ikke logget meg inn på loxone appen med 4g når jeg ikke er hjemme

Har det vært noen endringer hos dere vedr. Internett eller TV-boksene?

Dette problemet skyldes en endring i oppsettet på hjemmesentralen din for Internett. Det har ikke noe med funksjon eller innstillingene i smarthussystemet å gjøre. Jeg anbefaler deg derfor å ta kontakt med leverandøren av hjemmesentralen og høre hvorfor det er endret. Erfaringsmessig så vet jeg at ved oppdateringer av hjemmesentralen nullstiller alle innstillinger på Lande Gård. Slik har skjedd gjentatte ganger tidligere.

Vi tilbyr GRATIS rådgivningstimer!

For deg som skal bygge nytt (bolig/fritidsbolig) eller totalrenovere tilbyr vi en gratis rådgivningstime. I et videomøte gjennomgår vi ditt prosjekt og gir råd og innspill for hva som kan være lurt å tenke på.

Kontakt oss

Takk for din beskjed!

Vi kontakter deg så snart som mulig, og i mellomtiden er du hjertelig velkommen til å bli bedre kjent med vårt nettsted.