Premiumpakken

Når du egentlig er fornøyd med løsningen din, men ønsker det lille ekstra. 

Kontakt oss

Musikk

Avansert integrert HiFi-løsning

Les mer

  Intercom

Snakk med, og se de som er på døren 

Les mer

Touch pure

Vår prisvinnende touch - i glass

Les mer

Div tilbehør

Touch nightlight og Touch'N'Grill

Les mer

Familiepakken, pluss det lille ekstra

Nice to have, or need to have?  I vår premiumpakke har vi inkludert produkter som ikke er nødvendig i hverdagen, men som likevel gir en ekstra følelse av luksus og velvære. 
Vi har oppgradert vår touch - til touch pure, som kommer i en elegant utførelse med glassfront. Vi legger til et par Touch nightlight for å ha ved sengekanten, samt en Touch'N'Grill for grillentusiasten. 

Med vår integrerte HiFi-løsning, vil du kunne spille musikk i flere rom når du har selskaper, du kan sette på en lydbok når du legger deg i badekaret, eller du kan bruke anlegget som vekkerklokke for hele familien for å starte dagen med litt behagelig musikk. Bare fantasien setter grenser her! 

Sist men ikke minst følger vår intercom med i premiumpakken. Denne er fantastisk for deg som ofte får levert pakker på døren når du er på jobb. Eller kanskje du har en snekker som kommer iløpet av dagen og må slippes inn? 
Den er også veldig kjekk om det ringer på døren mens du ligger i badekaret. 

Fra kr 180 000,-


Priser vist på vår premiumpakke er basert på husmodellen Knerten fra Norgeshus. Ønsker du tilbud oversendt på din bolig, eller en annen boligmodell du ønsker å bygge, ikke nøl med å ta kontakt. For mer informasjon om Knerten, besøk gjerne Norgeshus sine sider. 

Til boligkalkulator             Se knerten her